söndag 13 april 2014

Lidingö Working Test - debut i Elitklass på C-prov

En, väldigt överraskande, 2:a placering i Elit på Lidingös Working Test idag.

Överraskande inte bara för att det var vår debut i Elitklass på C-prov, utan också för kombinationen träningsuppehåll och privata omständigheter - men kanske mest pga mina misstag i handlingen på två rutor.. Tur att jag har en hund som kompenserar för mina brister och uppenbarligen har bättre tävlingsnerver än matten, finaste Oban!

Återkommer med en utförligare beskrivning, men vill redan nu tacka tävlingsledning och funktionärer för ett fantastiskt väl genomfört arrangemang! Tack för ert stora engagemang och hårda arbete! Liveresultaten var särskilt uppskattade!

Tack även till alla andra härliga människor på plats! Om retrieverjippon går att likställa människovärldens fester - är Lidingö att betrakta som årets stora cocktailparty med massa minglande! :o)

Stort grattis till Anna och Ärtan som kammade hem 1:a platsen i Elit - alltid lika jämna och högpresterande, bra jobbat tjejer!! Grattis, och stående ovationer, till Sara som inte bara vann Öppenklass, utan gjorde det på helt ofattbara 100 poäng. Grymt!

Givetvis grattis även till alla andra som blev placerade i de olika klasserna!

Slutligen, grattis till Lotta och Zetastar Special Totem som fick ihop fina 75 poäng i NKL-debuten, vid blotta 14 månader! Riktigt bra jobbat - pappa Oban och jag är stolta!! Nu håller vi tummarna för Unghundsderbyt!!


Inga bilder från dagen, utan det får bli en från juli 2010 på Oban vid ca 10-11 veckor.




4 kommentarer:

  1. Jättebra jobbat av er, grattis igen! Det var kul att ses!
    Märta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, detsamma! Roligt att ses irl emellanåt! :)

      Radera
  2. Grattis! och tack för fina ord!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och bock :) Så klart, ni förtjänar allt beröm! Hälsa Micke!

      Radera